VOOR WIE

Ieder mens wilt van nature het liefst zijn talent ongegeneerd inzetten. En dat hun talent zowel door hun zelf als door hun omgeving wordt herkend en ingezet. Gun je je dit jezelf of je team of je organisatie? Of heb je het gevoel dat dat in jouw omgeving nog niet zo is? Dan is Talentmanagement Voorbij iets voor jou. 

Als er ergens veel potentie is maar niemand snapt hoe je die potentie er uit moet halen dan blijft iedereen in zijn eigen hokje.
Het is lastig als je je eigen talent nog niet kent. Het kost energie als je je eigen talent wel kent maar niet gevraagd wordt dit in te zetten. Dat geldt zowel voor jouw persoonlijke talent als voor de talenten in jouw team en het talent van jouw team.

 

Wanneer er geen sturing en regie is op die talenten of op de potentie om dat talent verder te ontplooien bereik je zelfs het tegenovergestelde effect: het talent gaat ondergronds. Dan haal je niet uit jezelf of uit je mensen wat er in zit.

Tijd voor jou om Talentmanagement Voorbij te gaan? Wil je verder onderzoeken welke van onze werkvormen jou het beste past, neem dan contact met ons op.

© 2020 Verandermanagement Voorbij - Velperweg 123, 6824 HK Arnhem - info@verandermanagementvoorbij.nl

  • LinkedIn Verandermanagement Voorbij