GROEPEN

Ben je benieuwd naar het talent van jouw team of groep? Het is meer dan de optelsom van individuele talenten: Het is de onderlinge en onderliggende dynamiek die het talent van de groep bepaalt. 

Wat we in onze opdrachten in het werken met teams vaak tegenkomen: onnodige spraakverwarring tussen professionals.
Deze zijn het ergst als professionals ook nog eens van hun grootste talent hun vak hebben gemaakt. Zij denken vaak ‘Hoe moeilijk kan het zijn!’ Alles wat ze doen is voor hen zó logisch en vanzelfsprekend, dat ze niet begrijpen dat een ander niet hetzelfde denkt, vindt en doet als zij. Men gaat zich met elkaars werk bemoeien, proberen te beïnvloeden en voor je het weet is het vertrouwen in elkaars kunnen afgenomen.

Ons werk bestaat in dit soort situaties uit het ‘opgraven’ van de werkelijke talenten; zowel die van individuen als het talent van het team. Vervolgens werken we aan de vraag wat jij eraan kunt doen om anderen mee te nemen in jouw talent, welke communicatiestijl daarbij past en hoe je de talenten van anderen kan gaan gebruiken.

Is jouw team toe aan het herkennen en constructief inzetten van jullie individuele en groepstalent? Neem contact met ons op om te verkennen wat wij hierin kunnen betekenen.

© 2020 Verandermanagement Voorbij - Velperweg 123, 6824 HK Arnhem - info@verandermanagementvoorbij.nl

  • LinkedIn Verandermanagement Voorbij