top of page

PERSOONLIJKE STRATEGIESESSIE

Je hebt je leven aardig op orde en toch knaagt er iets. Je wilt iets anders maar weet niet zo goed hoe. Je hebt behoefte om in alle rust te sparren, te verkennen en persoonlijk geïnspireerd te worden op thema's die op dit moment jouw aandacht hebben. Zoals je werk, carrière, persoonlijke ontwikkeling, ouderschap, relaties, spiritueel bewustzijn, levensgeluk, leiderschap. 

Je hebt geen behoefte aan een talentsessie. Je hebt bovenal behoefte aan persoonlijke me-time en voeding voor je ziel. Een persoonlijk cadeau dat je jezelf geeft zonder dat iemand daar weet van hoeft te hebben. 

We nodigen je voor jouw 3 uur durende persoonlijke strategiesessie uit in onze werkruimte in Arnhem. Een telefoontje of een mail is genoeg om een afspraak te maken. We starten de sessie met jouw inspiratieverlangen en we garanderen je dat je positief geraakt zult worden en sleutels ontdekt die je eerst nog niet zag.  

Meer weten over onze persoonlijke strategiesessie? Vraag dan via het contactformulier onze bijbehorende factsheet aan of bel een van ons. 

Talentmanagment Voorbij - Persoonlijke inspiratiesessie

Op zoek naar inspiratie? Zie onze bedrijfspagina

Talentmanagement Voorbij_logo.png
bottom of page