top of page

DIENSTEN

Wij leren mensen on the job hoe ze hun eigen en elkaars talenten volledig kunnen benutten. Mensen kunnen wel dezelfde vaardigheden hebben, maar de talenten die daarachter schuilgaan zijn uniek. Teamleden ervaren vaak dat het talent van een ander teamlid voor zichzelf onbekend terrein is. Daardoor doet niemand bewust een beroep op de talenten van anderen; ze herkennen ze immers niet. Als iedereen zo blijft denken blijft veel talent onbenut en verborgen. Mogelijk ook dat van jou.

In overleg bepalen we wat we voor je kunnen betekenen: soms heb je alleen behoefte om geïnspireerd te worden, en soms helpen we bij het blootleggen van de aanwezige talenten. Vaak worden we ingezet bij het activeren en ontwikkelen van individuele talenten of het groepstalent.

Daarbij hebben we voor specifieke doelgroepen korte en langere trajecten die overeenkomen met onze eigen inhoudelijke expertise. Denk hierbij aan adviseurs, accountmanagers, salesmanagers, project- en procesmanagers, salesmanagers, coaches etc. 
Van de verschillende trajecten die wij aanbieden hebben we gedetailleerde factsheets. In een telefoongesprek kunnen we het beste bepalen welke voor jou interessant zijn. Je kan Ilja bereiken op 06 22900257 en Nathalie op 06 24586662.

Pas als je weet hoe het is om je eigen talent te kennen en te benutten ga je het talent van
anderen om je heen zien, herkennen en inzetten.

shutterstock_358348655.jpg
shutterstock_2034908204.jpg
shutterstock_1355097815.jpg

Op zoek naar inspiratie? Zie onze bedrijfspagina Talentmanagement Voorbij op LinkedIn 

bottom of page